You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospital, klinik og HIV/AIDS-centre
  • Krav: Du skal være medicinstuderende samt tale fransk på et godt niveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Togo er et af Vestafrikas fattigste lande, men landet er til gengæld rig på kultur og gæstfrihed. På et praktikophold inden for medicin vil du bo og arbejde i hovedstaden, Lomé, hvor vi samarbejder med hospitaler, klinikker og HIV/AIDS-centre.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Det er essentielt, at du kan begå dig på fransk for at deltage på dette praktikophold, og du kan derfor overveje at supplere dit praktikophold med et franskkursus.

Din rolle som praktikant

Frivillige behandler lokale på medicinsk outreach

Du har forskellige muligheder inden for praktiksteder. Du kan arbejde på hospital, klinik eller centre for HIV/AIDS-smittede togolesere.

Du skal forvente at arbejde med basale faciliteter og standarder som ikke matcher hvad vi har i Danmark. De lokale læger gør alt hvad de kan for patienterne, men du bør alligevel være forberedt på til tider barske oplevelser.

Det er muligt at fokusere på fagområder som pædiatri, psykiatri radiologi, patologi, og meget mere, så fortæl os gerne om eventuelle præferencer. På hospitalerne er det også muligt at arbejde på flere afdelinger.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲