You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler og klinikker
  • Krav: Du skal være medicinstuderende samt tale et godt spansk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Er du medicinstuderende og på udkig efter et lærerigt praktikophold i udlandet og taler du godt spansk, kan du rejse til Peru i Sydamerika.

Vi samarbejder med hospitaler og offentlige klinikker i Cuscu i den Hellige Dal i Peru.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde på et medicinsk projekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Din rolle som praktikant

På hospitalet kan du vælge at fokusere på samme fagområde, f.eks. traume eller rotere, så du arbejder på flere afdelinger under dit praktikophold.

Du kan også vælge at arbejde på større, offentlige klinikker, som er lægehuse hvor indbyggere kan få gratis lægehjælp. Her er der flere specialer på samme klinik, lige fra gynækologi til tandpleje til pædiatri.

Hospitalet er relativt moderne, men klinikkerne er basale og mangler ressourcer, så du skal være forberedt på at blive udfordret fagligt og personligt.

Vi arrangerer jævnligt outreaches, hvor du sammen med lokale medarbejdere tager ud i lokalsamfundet for at yde gratis sundhedsfremmende arbejde i udsatte områder.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲