You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Kathmandu og Chitwan
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler og klinikker
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Er du medicinstuderende og på udkig efter et lærerigt praktikophold i udlandet, er der gode muligheder i Nepal, hvor vi samarbejder med hospitaler og klinikker i Kathmandu og Chitwan.

Du vil udelukkende observere på dit praktiksted, idet du ikke er registreret hos myndighederne i Nepal. Du vil dog hjælpe til på outreaches, hvor vi f.eks. arrangerer sundhedskampagner på skoler og hos lokale partnere på humanitære projekter.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillige på et projekt inden for medicin i Nepal

Vi samarbejder med større hospitaler, hvor du f.eks. kan arbejde på skadestue, fødegang, etc., og klinikker og et rehabiliteringscentre for handicappede børn.

Faciliteterne er basale og hospitalerne mangler ressourcer, så du skal være forberedt på at blive udfordret fagligt og personligt.

Vi arrangerer jævnligt outreaches, hvor du sammen med lokale medarbejdere tager ud i lokalsamfundet for at yde gratis sundhedsfremmende arbejde i udsatte områder.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Jeg fik lov til at undersøge patienter og de lokale læger tog sig tid til at besvare mine spørgsmål. Jeg lærte at se efter mange forskellige tegn på sygdomme og jeg lærte forskellige undersøgelsesteknikker.
David, studerende

 

Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲