You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Overvejer du et praktikophold i udlandet, kan du som medicinstuderende komme i praktik på hospitaler i Ulan Bator i Mongoliet med Projects Abroad.

Det er også muligt at arbejde på privatklinikker, hvis du foretrækker dette frem for hospitaler.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med lokale læger og lærer igennem observation og dialog. Vi samarbejder med større offentlige hospitaler med flere afdelinger, så det er muligt at fokusere på et bestemt fagområde, f.eks. pædiatri eller kirurgi, hvis du ønsker det.

Uanset hvor du arbejder, skal du forvente med basale standarder end du kender fra Danmark. Selvom faciliteterne i en vis grad er meget vestlige, er Mongoliet stadig et udviklingsland og forholdene er derefter.

Hver måned kan du som studerende deltage på et seminar, en workshop og en outreach, som arrangeres af vores lokale personale. Du kan dermed se frem til et særdeles lærerigt praktikophold.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjerFrivillig på medicinsk projekt i Mongoliet

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

 

 

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲