You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler og klinikker
  • Krav: Du skal være medicinstuderende samt tale fransk på mindst et middelgodt niveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

 På et praktikophold inden for medicin med Projects Abroad i Marokko vil du få en fremragende mulighed for at lære om medicin i Frivillig arbejder sammen med lokale lægeren anderledes kultur. Vi samarbejder med hospitaler og klinikker i Rabat.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder sammen med lokale læger og lærer igennem observation og dialog på lokale hospitaler og klinikker i Rabat. På hospitalerne kan du vælge at arbejde på samme afdeling, f.eks. inden for pædiatri, kirurgi, dermatologi eller gynækologi, eller du kan vælge at rotere, så du arbejder på flere afdelinger under dit praktikophold.

På selve praktikstedet vil du have en uddannet læge som vejleder under hele dit praktikforløb, som du kan bruge som sparringspartner.

Det er vigtigt at du taler et godt fransk for at deltage på dette praktikophold, og du kan derfor overveje at supplere med et franskkursus.

Jeg hjalp til hvor der var mest brug for mig. Jeg lærte en masse ved at diskutere de forskellige patienter med lægerne og de medicinstuderende.
Louise, frivillig

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲