You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Kina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Chengdu eller Shanghai
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Delelejlighed
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Når du som medicinstuderende rejser til Kina i forbindelse med et praktikophold, vil du bo og arbejde i Chengdu eller Shanghai. Her samarbejder vi med veludstyrede undervisningshospitaler med moderne faciliteter.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillig på medicinsk projekt i Kina

I Kina arbejder du sammen med lokale læger på store undervisningshospitaler, hvor du lærer igennem observation og dialog.

De lokale læger taler et godt engelsk og er vant til at arbejde sammen med vestlige medicinstuderende.

Du kan forvente også at arbejde sammen med kinesiske medicinstuderende.

Du kan vælge at arbejde på den samme afdeling under hele dit praktikforløb eller du kan rotere på flere afdelinger og dermed få et bredere indblik i det kinesiske hospitalsvæsen.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, mandarin, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

China Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲