You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Almen Medicin i Kenya

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospital og sundhedsklinik
  • Krav: Du skal være medicinstuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Du kan rejse til smukke Kenya og få er lærerigt praktikophold som du vil få gavn i dine videre medicinstudier. Du kan arbejde på et offentligt hospital eller en mindre sundhedsklinik i Nanyuki.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Din rolle som praktikant

Frivillig behandler barn på medicinsk outreach

Uanset dit praktiksted vil du arbejde sammen med kvalificerede læger og lære igennem observation og dialog.

Du kan arbejde på sengeafsnit, på operationsafsnit, OB-GYN, på børneafdeling og laboratorie.

Du er velkommen til at rotere på de forskellige afsnit, men du kan også fokusere på samme fagområde under hele dit praktikophold.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Faciliteterne, infrastrukturen og især arbejdsgangen hernede er meget anderledes end i Danmark. Der er gode faciliteter i Danmark, så det er en kæmpe fordel for mig at have arbejdet under så basale forhold.
Nanna, frivillig

 

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲