You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Jamaica

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Mandeville og St. Elizabeth
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospital og sundhedsklinik
  • Krav: Du skal være medicinstuderende på mindst 4. år.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som medicinstuderende på 4. år eller længere på studiet, er du velkommen på et praktikophold i Jamaica. Du arbejder på hospitaler eller sundhedscentre i Mandeville og St. Elizabeth.

Jamaica var et af de første lande til at tilbyde borgerne et nationalt sundhedssystem, og du vil opleve, at dit praktiksted generelt har gode faciliteter.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Uanset dit praktiksted vil du arbejde sammen med kvalificerede læger og lære igennem observation og dialog. Du kan forvente at opleve sygdomme som malaria, tuberkulose, dengue feber og andre diagnoser om er fremmede for os danskere.

Du kan arbejde på sengeafsnit, på operationsafsnit, OB-GYN, på børneafdeling og ambulante afsnit. Du er velkommen til at rotere på de forskellige afsnit, men du kan også fokusere på samme fagområde under hele dit praktikophold.

På sundhedsklinikken kan du arbejde inden for områder som kønssygdomme, familierådgivning, børnesundhed, og sundhedsprogrammer.

Vores lokale personale arrangerer jævnligt workshops for studerende og frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed. Her kan du få en større indsigt i sundhedssystemet i Jamaica og diskutere eventuelle problemstillinger med din koordinator.

Frivillig på medicinsk projekt i Jamaica

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Denne oplevelse har været enormt lærerig. Det jeg har set og været med til har gjort stort indtryk på mig, og jeg ved helt sikkert at jeg skal være læge.
Cathrine, frivillig

Vil du helt tæt på den unikke jamaicanske kultur bør du overveje at supplere dit frivillige arbejde med et sprogkursus i lokalsproget, patois.

Er dit ophold i Jamaica længere end 30 dage, skal du have en arbejdstilladelse. Du bør derfor tilmelde dig mindst 5 måneder før afrejse idet processen med arbejdstilladelse og efterfølgende visum tager lidt tid.

Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲