You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Almen Medicin i Argentina

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cordoba og Jesus Maria
  • Rolle: At arbejde sammen med lokale læger og lære igennem observation og dialog
  • Praktiksted: Hospitaler
  • Krav: Du skal være medicinstuderende og kunne tale spansk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Overvejer du et praktikophold i udlandet, kan du som medicinstuderende komme i praktik på hospitaler i Cordoba og Jesus Maria med Projects Abroad. Det er muligt arbejde på større hospitaler med flere specialer samt mindre sundhedsklinikker i landområder.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

For at deltage på dette praktikophold skal du kunne tale et godt spansk. Du kan derfor overveje at supplere dit praktikforløb med et af vores sprogkurser i spansk, hvor du vil modtage skræddersyet privatundervisning.

Din rolle som praktikant

Frivillige på medicinsk projekt foran hospital i Argentina

Du arbejder sammen med lokale læger og lærer igennem observation og dialog. Vi samarbejder med større offentlige hospitaler med flere afdelinger, så det er muligt at fokusere på et bestem fagområde, f.eks. pædiatri, hvis du ønsker det.

Du kan også vælge at arbejde på såkaldte ”dispensarios”, som er en slags sundhedsklinikker i landområderne. Her hjælper du lokale læger med alt lige fra sundhedstjek til vaccinationer til rådgivning om prævention og ernæring.

Faciliteterne er generelt lidt slidte men ellers af god standard.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Argentina Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲