You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold i udlandet inden for Medicin

Forøg din kunne, frem din karriere, fyld din kuffert!

Er du i gang med medicinstudierne, kan du tage i praktik i forskellige udviklingslande med Projects Abroad. Vi har mere 25 års erfaring med at arrangere praktikophold i udlandet, hvor studerende arbejder sammen med sundhedsfagligt personale og arbejder med sit fag i en ny kontekst.

Klik her for at vælge destination

Vi samarbejder med en række forskellige partnere, og vi kan således skræddersy et klinisk praktikophold efter dine ønsker og krav, således at du er sikker på at få merit og de påkrævede ECTS-point for dit ophold.

Typer af praktiksteder

Medicinstuderende måler blodtryk under outreach i Kenya

Vi samarbejder med små, lokale hospitaler i afsides egne, store distriktshospitaler og lokale klinikker. I enkelte lande har vi projekter som næsten udelukkende består af opsøgende feltarbejde, hvor du sammen med lokalt personale opsøger skoler, landsbyer, børnehjem og lignende for at tilse patienter.

Du kan vælge at fokusere på et bestemt fagområde under hele dit ophold eller du kan indgå i rotation, hvor du arbejder på forskellige afdelinger. Du kan ringe til vores danske rådgivere for at høre mere om netop dine muligheder.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold i udlandet inden for Medicin

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et klinisk ophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Indblik i sygdomstilfælde som sjældent forekommer i Danmark;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling.

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 25+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for klinisk ophold i mere end 15 lande i hele verden;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Medicin i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲