You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Fysioterapi i Sri Lanka

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Byer mellem Negombo og Colombo
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Hospitaler og centre for handicappede børn
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig på medicinsk projekt i Sri Lanka

Som fysioterapistuderende i Sri Lanka arbejder du hovedsagligt på store, offentlige hospitaler mellem Negombo og Colombo. Det er også muligt at arbejde på centre for handicappede børn.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, singalesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Din rolle som praktikant

Du kan arbejde på store, offentlige hospitaler. Her arbejder I sammen om at behandle f.eks. patienter som har brug for genoptræning efter indlæggelse.

På centre for handicappede børn og unge vil du også møde lokale fysioterapeuter. Sammen vil I behandle børn, unge og voksne med forskellige handicap. Det kan f.eks. være autisme, spastisk lammelse og Downs Syndrom.

På dit praktiksted får du en uddannet fysioterapeut som vejleder og sparringspartner. Vores lokale personale vil ligeledes give dig den bedst mulig støtte under hele dit praktikforløb.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Sri Lanka Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲