You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Fysioterapi i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Kathmandu og Chitwan
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Hospitaler og centre for handicappede børn og unge.
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har gode erfaringer med at sende fysioterapistuderende i praktik i Nepal, og vi kan helt sikkert også arrangere et lærerigt praktikophold til dig.

Vi samarbejder med hospitaler og genoptræningscentre i Kathmandu og Chitwan. Her hjælper du patienter med genoptræning.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer. Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Frivillig udøver fysioterapeutisk behandling i Nepal

Du arbejder sammen med uddannede fysioterapeuter på dit praktiksted. På hospitalet kan du arbejde på en neurologisk afdeling, hvor du hjælper patienter med genoptræning.

Det er muligt arbejde op andre afdelinger, hvor du møder patienter med behov for rehabilitering.

Du kan også arbejde på centre for handicappede børn og unge. Her møder du patienter med forskellige handicap, f.eks. Downs Syndrom, spastisk lammelse og autisme.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer 

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Det sætter ens eget liv i perspektiv når man møder mennesker der knokler deres røv i laser, som ikke har råd til de fornøjelser livet kan byde på og alligevel har overskud til at møde en totalt fremmed vesterlænding med et venligt smil. Det kulturmøde har været uvurderligt for mig.
Jannik, studerende
Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲