You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold inden for Fysioterapi i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for fysioterapi
  • Praktiksted: Centre for handicappede børn og unge voksne
  • Krav: Du skal være fysioterapistuderende samt kunne tale middelgodt fransk eller arabisk.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel, dog ikke juni-september

I Marokko vil du på dette praktikophold inden for fysioterapi bor og arbejde i Rabat. Her samarbejder vi med en række dagscentre for handicappede børn og voksne.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Du arbejder med børn og unge voksne med forskellige handicap og indlæringsvanskeligheder. Du kan f.eks. arbejde på et center for børn i alderen 3-12 år. Her modtager børnene flere former for terapi, og centret har både husdyr og haver tilknyttet.

Du skal forvente hovedsagligt at lære igennem observation og dialog, og det er op til de lokale fysioterapeuter at vurdere om og i så fald hvilke praktiske opgaver, du kan få.

På dit praktiksted får du en uddannet fysioterapeut som vejleder og sparringspartner. Vores lokale personale vil ligeledes give dig den bedst mulig støtte under hele dit praktikforløb.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bemærk venligst at dette projekt ikke er tilgængeligt fra midten af juni til midten af september.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲