You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold i udlandet inden for Fysioterapi

Forøg din kunne, frem din karriere, fyld din kuffert!

Lad os arrangere dit praktikophold i udlandet, og du vil få en lærerig og givende oplevelse for livet! Vi sender hvert år fysioterapistuderende ud i praktikophold i hele verden, så lad os se på dine muligheder også.

Klik her for at vælge destination

Projects Abroad har arrangeret praktikophold i udviklingslande i Afrika, Asien, Stillehavet, Europa, Latinamerika og Caribien i mere end 25 år, og du kan forvente at rejse med en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Typer af praktiksteder

Studerende i praktik arbejder med lille handicappet dreng i Vietnam

Vi samarbejder med en række forskellige lokale partnere, f.eks. centre for børn, unge og voksne med forskellige handicap, plejehjem for ældre mennesker og hospices. Det er også muligt at arbejde med sportsfysioterapi, hvis det har din interesse.

Fælles for disse centre er, at der ofte ikke er personale nok til at tage sig af brugere med så vidt forskellige behov for støtte.

Ring til os for at høre mere om dine muligheder.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

”Det at have set fysioterapi i en anden kontekst end den danske har gjort, at jeg har fået et større perspektiv på faget, på måden at arbejde på og tilgangen til patienterne. Jeg er blevet udfordret fagligt, men især også personligt.”

Trine Jacobsen
fysioterapistuderende i praktik i Vietnam

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et praktikophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling.

Praktikophold i udlandet inden for Fysioterapi

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 20+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for praktikophold i mere end 16 lande i hele verden;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Fysioterapi i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲