You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold i udlandet inden for Farmaci

Forøg din kunne, frem din karriere, fyld din kuffert!

Rejs med Projects Abroad ud i praktik inden for farmaci og arbejde med dit fag i et anderledes miljø. Projects Abroad har mere end 25 års erfaring med at sende studerende i lærerige praktikophold i udlandet.

Klik her for at vælge destination

Vi samarbejder med hospitaler, sundhedscentre og lokale apoteker, og det varierer fra land til land.

Praktikophold med farmaci

Under dit praktikophold vil du arbejde sammen med en uddannet farmaceut, som også vil være din vejleder på praktikstedet. Igennem observation og dialog vil du lære at assistere det faste personale på praktikstedet, og du skal være mere end velkommen til at dele ud af din teoretiske viden og omsætte den til praksis.

Mange praktiksteder mangler ressourcer og har kun de mest basale faciliteter. Udstyret er som regel gammeldags, så du kan forvente at blive udfordret på din bekvemmelighed og kreativitet. Du lærer at arbejde uden moderne udstyr, så glæd dig til at lære om dit fag fra en ny vinkel.

Her på siden finder du en oversigt over lande med praktikophold inden for farmaci, og du er altid velkommen til at ringe til os for mere information om dine muligheder.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Du hjælper med at tilse patienter som ellers har begrænset afgang til læger. Du vil observere og assistere dine lokale kollegaer i at uddele medicin hvor nødvendigt. Du vil også have mulighed for at hjælpe med at rådgive indbyggere om behov for yderligere behandling.

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et klinisk ophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Unikt indblik i sygepleje i et udviklingsland;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 25+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for praktikophold i mere end 15 lande i hele verden;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Farmaci i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲