You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold med Ergoterapi i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og få værdifuld erfaring inden for ergoterapi
  • Praktiksted: Skoler og daginstitutioner
  • Krav: Du skal være ergoterapistuderende og kunne tale arabisk eller fransk på middelniveau.
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Praktiklængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som studerende inden for ergoterapi kan du tage et spændende og lærerigt praktikophold i Marokko med Projects Abroad.

Vi samarbejder med skoler og daginstitutioner i Rabat, hvor du sammen med lokale, kvalificerede ergoterapeuter vil hjælpe handicappede børn til en bedre hver dag.

Ved at rejse ud i et praktikophold med Projects Abroad er du sikker på at få god støtte og vejledning fra den første kontakt og til du er hjemme igen, rigere på oplevelser og erfaringer.

Du får en god rådgivning om dokumentationskrav og det øvrige papirarbejde, og vi beder dig først om at tilmelde dig, når vi har en praktikaftale klar til underskrift.

Din rolle som praktikant

Når du er ankommet til Marokko vil du have en koordinator fra Projects Abroad såvel som en egentlig praktikvejleder på dit praktiksted. Du har dermed god støtte og sparring under hele dit praktikophold.

Vi samarbejder med daginstitutioner for handicappede børn i alderen 3-12 år, hvor der er have til samt et aflukke for dyr. Du kan også vælge at arbejde på en skole for mentalt handicappede piger, hvor fokus er på at lære dem at klare sig selv bedst muligt i samfundet.

Du bør tale fransk eller arabisk på mindst et middelniveau for både at kunne bidrage mest muligt og også selv få det mest lærerige praktikophold. Du bør heller ikke forvente vestlige standarder.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden.

Bæredygtige praktikophold med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land.

Vi bruger en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient.

Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at du følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bemærk venligst at dette projekt ikke er tilgængeligt fra midten af juni til midten af september.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲