You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Praktikophold i udlandet inden for Ergoterapi

Forøg din kunne, frem din karriere, fyld din kuffert!

Lad os arrangere dit praktikophold i udlandet, og du vil få en lærerig og givende oplevelse for livet! Vi sender hvert år ergoterapistuderende ud i praktikophold i hele verden, så lad os se på dine muligheder også.

Klik her for at vælge destination

Ergoterapi er desværre ikke udbredt i mange udviklingslande, så din indsats vil have stor betydning. Vi har projekter i Asien og Afrika, og vi ser gerne på en skræddersyet løsning til netop dig.

Vi kan altid se på, om dine ønsker og praktikkrav kan efterkommes på andre projekttyper, f.eks. Humanitært Arbejde eller Medicin, så kontakt os gerne for at høre mere.

Typer af praktiksteder

Studerende i praktik i Vietnam arbejder med ergoterapi på center for handicapped børn

Vi samarbejder med forskellige lokale partnere, og du kan f.eks. arbejde på et hospital i Kenya eller for en organisation i Filippinerne som tager på hjemmebesøg for at hjælpe handicappede med at begå sig i hverdagen.

Du kan også vælge at arbejde på centre for handicappede børn og voksne. Når vi kender praktikkravene, kan vi præsentere dig for dine muligheder, så kontakt os gerne.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Praktikanter på ergoterapiprojekter er også meget velkomne på outreaches, selvom fokus ikke lige er på ergoterapi. Her kan du andre patienter og give gode råd.

Praktikophold i udlandet inden for Ergoterapi

Praktikophold i udlandet – hvorfor?

Der er flere fordele ved et praktikophold i udlandet:

 • Øget forståelse for andre kulturer og samfundsproblematikker;
 • Uvurderlig praktisk erfaring inden for dit felt;
 • Et styrket CV der signalerer gåpåmod, selvstændighed og åbenhed;
 • Personlig og faglig udvikling og større selvsikkerhed qua oplevelsen at stå på egne ben i et udviklingsland og være mere ansvarlig for egen læringsproces;
 • Store rejseoplevelser og kulturudveksling.

Praktikhold med Projects Abroad – hvorfor?

 • 25+ års erfaring med at arrangere praktikophold og frivilligt arbejde i udviklingslande;
 • Mulighed for praktikophold i Asien og Afrika;
 • Skræddersyet praktikforløb efter dine ønsker og krav om merit;
 • Fleksible startdatoer – rejs når det passer dig;
 • Lokalt ansatte i samtlige lande sikrer kvalitet, støtte og sikkerhed;
 • Professionel rådgivning fra danske medarbejdere;
 • Fokus på bæredygtighed og kvalitetssikring.

Med Projects Abroad bliver du holdt i hånden fra start til slut, så du har altid en erfaren og professionel organisation i ryggen.

Praktikophold inden for Ergoterapi i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲