You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Divemaster-Kursus

Oversigt
Projektoversigt Divemaster Månedsrapport Data & Rapporter Conservation Management Plan Fiji

Bliv professionel og gennemfør et Divemaster-dykkerkursus med Projects Abroad.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne tage en divemaster.

Når du er frivillig på vores hajbevaringsprojekt i Fiji, kan du også vælge at tage et sideløbende dykkerkursus, hvor du bliver kvalificeret PADI Divemaster. Dette er den nødvendige certificering, du skal bruge, hvis du f.eks. drømmer om at blive dykkerinstruktør.

Igennem dit projekt arbejder du sammen med vores PADI-kvalificerede dykkerinstruktører og det lokale personale fra Projects Abroad. Du kommer til at lære at håndtere grupper af dykkerelever, lede orienteringsdyk, kortlægge dykkerområder, samt at beskytte skrøbelige økosystemer og meget mere.

Hvad koster det at blive divemaster?

Prisen for kurset afhænger af din erfaring og nuværende dykkercertificering. Jo højere niveau og erfaring, jo større rabat er der. Der er tre priskategorier, som du kan se på vores prisliste.

EFR og Rescure Divers (redningsdykkere) med 40+ registrerede dyk kan gennemføre kurset på otte uger.

Dykkere med Advanced Open Water-certificering (eller højere) og med 30+ registrerede dyk: 12 uger

All andre: 16 uger

Alle der tager Divemaster-kurset skal også betale prisen for at være frivillig på hajbevaringsprojektet. Det er ikke muligt kun at tage dykkerkurset.

Disse priser inkluderer Divemaster ”crew pack” og de nødvendige PADI-kurser. Medbring venligst dit eget Divemaster-gear (eller køb ved ankomst for ca. 1000DKK) Du er også nødt til at betale dine egne PADI Divemaster-medlemskab (pris ca. 1000DKK)

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲