You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Dykning og Marineprojekt i Thailand – Divemaster sideprojekt

Oversigt
Projektoversigt Månedsrapport Data & Rapporter Conservation Management Plan thailand

Frivillige fra Projects Abroad deltager i dyk i forbindelse med deres marineprojekt i Thailand

Få mest muligt ud af din af din dykkeoplevelse ved at arbejde mod at fuldføre et PADI certifikatskursus imens du arbejder frivilligt på vores Natur- og Miljøprojekt i Thailand. I løbet af dit kursus vil du arbejde sideløbende med en kvalificeret dykkeinstruktør, som vil guide dig gennem dine kurser både over og under vand. Du vil komme til at lære at finjustere din dykketeknik og øve dine redningsteknikker, imens du udvikler din kendskab til dykning.

Du skal være fyldt 18 år for at kunne tage en divemaster.

Igennem dit projekt vil du også få tildelt en personlig mentor, og Projects Abroads personale vil selvfølgelig være med dig hele vejen. Du vil blive opfordret til at interagere og tage brug af støtten, du får tilbudt fra vores side, imens du lærer at deltage i dykkegrupper, foretage orienteringer inden et dyk, læse undervandskort og lære om beskyttelse af havmiljøet. PADI dykkerinstruktører er dygtige professionelle, der samarbejder med nogle af de største og mest anerkendte organisationer på verdensplan. Dette vil være til gavn for dig, når du kommer til at træne andre i at dykke, hvad enten det er i Thailand, i dit eget hjemland eller hvor end du kommer til at bruge dit certifikat i fremtiden.

Efter dette program, vil du være kvalificeret til at arbejde som Divemaster. Alternativt kan du fortsætte med et Instructor Development Course, som vi udvikle din viden og færdigheder inden for dykning.

Hvad koster det at blive Divemaster?

Omkostningerne i forbindelse med at blive Divemaster afhænger af din erfaring og dit dykkerniveau. Hvis du allerede har viden om og erfaring med at dykke, bliver den samlede pakke billigere for dig. Der er tre forskellige muligheder at vælge mellem:

  • EFR og redningsdykkere som har haft mindst 40+ registrerede dyk modtager rabat
  • Øvede Open Water dykkere (eller mere øvede) med mindst 30+ registrerede dyk modtager en mindre rabat
  • Alle andre betaler standard pris

Hvis du deltager i Divemaster kurset bør du notere, at du også skal betale projektprisen for Natur- & Miljøprojektet. Det er ikke muligt kun at deltage i Divemaster kurset – det er et krav at du deltager i Natur- & Miljøprojektet og betaler projektprisen.

Priserne inkluderer Divemaster ”Crew Pakken”, som er påkrævet for at deltage i PADI kurset. Alt påkrævet PADI udstyr vil blive uddelt på projektet, men vi anbefaler, at du medbringer dit eget udstyr, hvis du ønsker at gøre karriere inden for dykning. Du vil herudover blive bedt om at betale for dit eget PADI medlemskab, som koster ca. 700 kr.

Tidsplan for at blive Divemaster

Divemaster kurset kan blive fuldført i helt ned til 8 uger afhængigt af, hvor mange dyk du tidligere har fuldført og fået registreret.

  • EFR og redningsdykkere som har haft mindst 40+ registrerede dyk: 8 uger
  • Øvede Open Water dykkere (eller mere øvede) med mindst 30+ registrerede dyk: 12 uger
  • Alle andre: 16 uger
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲