You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Natur & Miljø i Thailand

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Tæt på Ao Nang
  • Rolle: At hjælpe med beskyttelse af havmiljøet, udføre research og foretage bjærgningsdyk
  • Research: Koralrev
  • Miljø: Hav og kyst
  • Indkvartering: Bungalows
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Koralrevene og mangrovesumpene ved Thailands kyst er fantastiske og smukke områder, men desværre trues de af Thailands voksende turistindustri, den medfølgende forurening og en destruktiv fiskeripraksis.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store naturoplevelser imens du yder en vigtig indsats for miljøet.

Ved at observere og analysere skader på koralrevet, fisk og andre havdyr hjælper vores frivillige med at fastslå, hvordan man bedst kan beskytte det maritime miljø fra farerne fra den voksende turisme og generelle skødesløshed. Denne information indgår i en større database, som benyttes verden over af eksperter indenfor marinebiologi.

Du trænes i Reef Check metoden for at indsamle information om udviklingen, degraderingen og den overordnede tilstand blandt områdets koralrev og fiskebestande. Denne information er en del af det store Reef Check International, som er en database der benyttes af eksperter verden over.

Projects Abroad og Reef Check har de samme målsætninger: oplysning af offentligheden om værdien af koralrevene og om den nuværende maritime tilstand. Vi samarbejder med Phuket Marinebiologisk Center og Krabi Fishing Departement om at skabe et globalt netværk af frivillige der er trænet i Reef Checks undersøgelsesmetoder.

Din rolle på projektet

Hvis du ikke har dykkercertifikat, vil du starte dit projekt med at få et Padi Open Water dykkercertifikat. Alle frivillige med en projektperiode længere end 4 uger såvel som frivillige som ved ankomst allerede et Padi Open Water dykkercertifikat vil også få et PADI Projects Abroad Survey Diver Distinctive Specialty Course.

Som frivillig kan du blive involveret i følgende aktiviteter:

Reef Check undersøgelser – Du vil lære at identificere forskellige arter, deres levesteder og vaner. Du vil derefter deltage aktivt i indsamling af data, analyser og dokumentation. Vi deler vores viden med de lokale myndigheder og NGO’er for at kunne yde en fælles indsats i at beskytte havmiljøet i Thailand.

Bjærgningsdykning - Du trænes i sikre og miljøvenlige teknikker som bruges til at rense havet for affald. Vi foretager bjærgningsdyk, hvor vi indsamler affald fra koralrevene. Dette kan indebære opsamling af affald, at lukke fisk ud fra gamle fælder og fjernelse af generende fiskesnører.

Frivillig på naturbevaringsprojektet i Thailand

Genskovning - Vi samarbejder med lokale om at bevare og genetablere naturlig bevoksning til gavn for havmiljøet og det lokale dyreliv.

Oplysningsarbejde og uddannelse - Vi er også med til at oplyse om miljøhensyn og undervise lokalbefolkningen i bæredygtige tilgange til naturen. Vi underviser på skoler, og vi tager ud i de lokale samfund og taler med befolkningen.

Bio-workshops - Disse workshops arrangeres af internationalt anerkendte eksperter og lokale indbyggere. Du kan også deltage i foredrag af eksperter inden for forskellige områder af miljø, bæredygtighed og bevarelse af skrøbelige naturområder.

Dit frivillige arbejde fastlægges fra uge til uge, og opgaverne varierer, afhængigt af årstiden, vejret og antallet af frivillige på projektet.

Det var en virkelig fed oplevelse, hvor vi følte os som et fællesskab og en del af noget større, samtidig kunne vi se med vores egne øjne, at vi gjorde en forskel.
Anja, frivillig

Indkvartering og faciliteter på Natur & Miljøprojektet

Du bor i Ao Nam Mao, som ligger syd for Ao Nang, cirka 10 minutters kørsel fra centrum. Vi arrangerer transport for vores frivillige til og fra arbejde. Hvis du vil indtil byen i din fritid er det nemt at hyre en tuk tuk.

Du vil dele en bungalow med tre andre frivillige i en frodig mangroveskov. Hver bungalow har eget badeværelse samt eFrivillige på naturbevaringsprojektet i Thailandlektricitet og rindende vand. Måltider er selvfølgelig inkluderet og du spiser sammen med de andre frivillige på en lokal restaurant. Når du arbejder på dit projekt arrangerer vi frokost eller du får en madpakke med på turen.

PADI logo

Du bør være opmærksom på, at arbejdet kan påvirkes af dårligt vejr. Vi tilpasser bedst muligt arbejdsaktiviteterne efter vejrforholdene.

Billede af Project Aware logo

Bæredygtige projekter

Det er essentielt, at dit hårde arbejde har en reel effekt.

På vores Natur & Miljøprojekter har vi sammen med vores lokale partnere udviklet en langsigtet handlingsplan, en management plan, som forklarer formålet med projektet, arbejdsopgaverne og hvordan du som frivillig er vigtig for projektet.

Vores lokale personale på projekterne er uddannet og særdeles kvalificeret inden for naturbevaring og de sørger for, at du som frivillig får en grundig oplæring på projektet og dermed kan bidrage bedst muligt.

Månedsrapport Divemaster Data & Rapporter Conservation Management Plan Thailand
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲