You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Dykning & Marineprojekt i Belize

Oversigt
 • Placering: Placencia og omegn
 • Rolle: At hjælpe med research og beskyttelse af havmiljø
 • Research: Beskyttelse af koralrev
 • Miljø: Havnationalparker
 • Indkvartering: Delelejlighed
 • Priser: Fra Loading...
 • Projektlængde: Fra 1 uge
 • Startdato: Fleksibel


Interesserer du dig for marinebiologi, økosystemer og især i at beskytte livet under havoverfladen bør du helt sikkert tage Belize med i dine overvejelser. Alle frivillige er velkomne, men du skal selvfølgelig være i fysisk form til at kunne dykke.

Vi har en researchtilladelse fra fiskerimyndighederne, og vi fokuserer på at beskytte tre vigtige marine nationalparker i det berømte Belize Barrier Reef System, som ligger tæt på vores kontor i Placencia.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store naturoplevelser imens du yder en vigtig indsats for miljøet.

Frivillig filmer under vand

Belize Barrier Reef er på UNESCO’s verdensarvsliste og er af selveste Charles Darwin blevet beskrevet som det mest bemærkelsesværdige rev i Vestindien. Revet er hjem for et væld af planter og dyr inklusiv koraller, fisk og forskellige typer af hvirvelløse dyr.

PADI logo

Revet forsyner tusindvis af indbyggere med f.eks. mad og byggematerialer. Derudover er det også arbejdsplads for fiskere og ansatte i turistbranchen.

Selvom der allerede er flere tiltag til beskyttelse i brug, er revet påvirket af afblegede koraller. Dette kan skyldes en kombination af menneskelige aktiviteter kombineret med naturkatastrofer, men ikke desto mindre er revets mulighed for at genvinde tidligere tiders niveau ikke gode, idet revet er særdeles sårbart.

Frivilligt arbejde med Natur & Miljø

I Projects Abroad hjælper vi hellere end gerne med at beskytte et af verdens mest værdifulde økosystemer, så vi indsamler data og analyser med fokus på følgende:

 • Monitorering af revet Status på revets såvel som havgræssets tilstand; mængden af kommercielle fiskebestande såsom fisk, hummer og konkylier under og efter fiskesæsonen; lokalisering af skildpaddereder og monitorering af skildpaddernes optræden i de tre beskyttede områder.
 • Bio-monitorering I samarbejde med en lokal NGO laver vi en research af krokodiller i Placencia-lagunen for at hjælpe dem med at bevare deres oprindelige habitat. Vi observerer også fuglelivet og dyrelivet under vand.
 • Oprydning Vi samler skrald på strande og øer, og vi foretager bjærgningsdyk for at beskytte rev og havgræs mod forurening.
 • Havgræs Vi hjælper lokale fiskere med at plante havgræs som erhverv og dermed alternativ til overfiskeri.
 • Oplysningsaktiviteter Frivillige hjælper til med klimaoplysning ved at besøge lokale skoler og lokalsamfund for at lave oplysningskampagner.

Naturområde i BelizeFrivillige som ikke har dykkercertifikater i forvejen vil bruge de første dage på projektet på at få PADI Open Water-certifikatet. Har du allerede et Open Water-certifikat, vil du få et Advanced Open Water. Alle frivillige får desuden et Projects Abroad Survey Diver-certifikat, som er et kursus anerkendt af PADI med fokus på undersøgelser og researchteknikker under vand.

Indkvartering og faciliteter på Natur & Miljøprojektet

Du vil bo sammen med andre frivillige i en lejlighed i Placencia, og du vil hver dag følges med de andre frivillige til projektet. Vi sørger selvfølgelig for, at I får tre gode måltider om dagen. Du har altid fri i weekenden til at tage på udflugter eller slappe af med de andre frivillige.

Bæredygtige projekter

Det er essentielt, at dit hårde arbejde har en reel effekt. Vores lokale personale på projekterne er uddannet og særdeles kvalificeret inden for naturbevaring og de sørger for, at du som frivillig får en grundig oplæring på projektet og dermed kan bidrage bedst muligt.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲