You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Natur & Miljø i Kenya

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering: Soysambu Conservancy, Great Rift Valley
 • Rolle: At hjælpe med research af dyrelivet
 • Research: Rothschilds giraffen
 • Miljø: Afrikansk savanne
 • Indkvartering: Sovesale på projektet
 • Priser: Fra Loading...
 • Projektlængde: Fra 1 uge
 • Startdato: Fleksibel

Soysambu Conservancy organisationen arbejder aktivt på at beskytte det værdifulde naturområde i Great Rift Valley. Dalen er fristed og yngleplads for et stort antal vilde dyr, og er særligt værdifuld i forhold til at beskytte den truede Rothschilds giraf.

Soysambu Conservancy dækker over 35.000 tønder land, og er hjemsted for mere end 450 fuglearter og over 50 arter af pattedyr, herunder ca. 100 Rothschilds giraffer, som udgør ca. 10% af verdensbestanden, som lever i den frie natur.

Alle frivillige uanset baggrund kan arbejde på disse projekter, uanset om du rejser i forbindelse med sabbatår, kvote 2, praktikophold, en grupperejse, som voksenfrivillig, med din familie, som professionel eller hvad du nu har i tankerne. Vi garanterer store naturoplevelser imens du yder en vigtig indsats for miljøet.

På Soysambu arbejder vi på at bevare Kenyas biodiversitet gennem research og opsyn. Vores fokus ligger på Rothchild’s giraffen som del af et større projekt med andre reservater. Denne forskning kan være med til at bestemme fremtiden for denne gren af girafstammen.

Andre dyr i reservatet er bl.a.: bøfler, løver, zebraer, bukke, impalaer, Thomson gazeller, Elandantiloper, hyæner, leoparder, flodheste og mere end 200 forskellige fuglearter.

Kenya er kendt som den ultimative safaridestination, og man kan opleve mange forskellige dyrearter langs vejsiden. Dyrelivet trues dog af en voksende befolkning, krybskytter, øget forurening, ødelæggelse og byggearbejde. Vores mål er at beskytte dyrelivet og tillade reservatet at vende tilbage til dets oprindelige stand.Frivillig på research med det lokale personale

Du skal være opmærksom på, at du som frivillig skal have en arbejdstilladelse for at arbejde på projekter i Kenya. Arbejdstilladelsen koster 145 USD pr. måned og skal forlænges løbende.

Frivilligt arbejde med Natur & Miljø

Vores frivillige involveres i en række forskellige opgaver på projektet, men det overordnede formål er at bevare dyrelivet, økosystemerne og dele viden om biodiversiteten med lokalbefolkningen. Vores frivillige arbejder sammen med erfarent og professionelt personale på projektet.

Aktiviteterne varierer i løbet af året, men du kan blive deltage i nogle af følgende opgaver

 • Forskning af Rothschild’s giraffen og dens mikro-økologi.
 • Studier af pattedyr, fugle og planteliv igennem observation og sporingsmetoder,
 • Fjernelse af invasive planter,
 • Etablering af naturlige vandhuller til dyr,
 • Vedligeholdelse af adgangsveje
 • Deltagelse i pattedyrs optælling ved hjælp af kamerafælder
 • Indlæring af færdigheder i dyre- og planteidentifikation,
 • Anti-krybskytte-overvågning af områdetFrivillige på Miljø & Natur-projektet i Kenya
 • Naturbevarelsesarbejde i lokalsamfund, for eksempel etablering af planteskoler.

Arbejdet er en kombination af praktisk arbejde og observerende research. Du arbejder typisk fem dage om ugen. En typisk arbejdsdag starter kl. 8 og varer indtil middag, hvor der er et par timers pause, hvorefter arbejdet genoptages indtil kl. 17. Afhængigt af aktiviteterne kan du blive bedt om at møde tidligere eller slutte senere. Det kan også hænde, at du bliver bedt om at arbejde i en weekend.

Det frivillige arbejde på projektet er opdelt på et ugeskema som alle vores frivillige bruger. Uddannet lokalt personale er på projektet til at supervisere og vejlede vores frivillige i deres arbejde. Du kan også deltage i workshops, hvor du kan lære mere om de forskellige aspekter af projektet og reservatet.

Jeg vil gerne være dyrlæge med speciale i eksotiske dyr, og erfaringen fra projektet har virkelig hjulpet mig. Jeg havde kontakt med og lærte meget fra etablerede dyreorganisationer som regelmæssigt besøgte reservatet.
Frederik, frivillig

Indkvartering og faciliteter på Natur & Miljøprojektet

Frivillige på safari i Kenya

Frivillige bor sammen i et fælleshus i reservatet, hvor man sover i sovesale. Lejren har gode udendørs faciliteter og et stort fællesområde. Der er elektricitet nogle timer om aftenen, hvor I får strøm fra solenergi.

Det er ikke tilladt for frivillige at forlade lejren uden en lokal medarbejder. Dette skyldes det rige dyreliv i området. Du kan tage en god bog med eller nyde udsigten fra lejren, når du har fri.

Det er også muligt at arbejde frivilligt i en uge på dette projekt som tillæg til et af vores andre projekter i Kenya.

Bæredygtige projekter

Det er essentielt, at dit hårde arbejde har en reel effekt. På vores Natur & Miljøprojekter har vi sammen med vores lokale partnere udviklet en langsigtet handlingsplan, en management plan, som forklarer formålet med projektet, arbejdsopgaverne og hvordan du som frivillig er vigtig for projektet.

Vores lokale personale på projekterne er uddannet og særdeles kvalificeret inden for naturbevaring og de sørger for, at du som frivillig får en grundig oplæring på projektet og dermed kan bidrage bedst muligt.

Månedsrapport Conservation Management Plan Kenya
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲