You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Taleterapi i Vietnam

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Hanoi og omegn
  • Projekttype: Genoptræningscentre
  • ROLLE: At arbejde sammen med kvalificeret personale på et genoptræningscenter
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie eller bopæl på genoptræningscentret
  • PRISER: Fra 15.150 kr.
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • KRAV: Mindst 2 års relevante studier

Frivillig underviser lokal dreng

Vi samarbejder med et handicapcenter for børn og unge med bivirkninger af et giftstof (Agent Orange), som blev brugt under vietnamkrigen. Dette center ligger et par timers kørsel fra Hanoi, og du bor op selve centret.

Du skal have gennemført mindst 2 års studier for at deltage på dette projekt, og det er dermed velegnet for studerende som vil i praktikophold i udlandet eller for professionelle talepædagoger.

Det er også muligt at arbejde på et center i Hanoi, hvor du hjælper med at behandle børn og unge med forskellige handicap og sociale problemer. Her vil du så bo i delelejlighed med frivillige fra andre projekter.

Din rolle som frivillig

Selvom vietnamkrigen er overstået for længst, er der stadig giftige kemikalier som skader de nye generationer i et frygteligt omfang. På dette projekt arbejder du med børn og unge i alderen 8-18 år, som har fysiske eller psykiske handicap eller deformiteter.

Her er meget basale forhold og en mangelfuld struktur, så du forventes at være fleksibel og initiativrig til selv at igangsætte aktiviteter.

Du har fri i weekenden, så du har masser af tid til at udforske regionen eller tage ind til Hanoi.

Det er ikke et krav at kunne tale det lokale sprog, vietnamesisk, men det kan være en hjælp at kunne enkelte gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus og derved også få en dybere forståelse for lokalsamfundet.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲