You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Taleterapi i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Din rolle: At støtte lokale talepædagoger
  • PROJEKTTYPE: NGO og skoler
  • kRav: Fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 14.150 Kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores taleterapiprojekt i Togo foregår i hovedstaden, Lomé, hvor vores øvrige projekter også er. Vi samarbejder med en lokal NGO og en skole, hvor du som frivillig støtter det lokale personale.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

Er du allerede uddannet inden for faget, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Fransk er et officielt sprog i Togo og langt mere udbredt end engelsk. Du kan overveje at supplere dit arbejde på projektet med et fransk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillig og patient på taleterapi-projekt

NGO’en henvender sig især til handicappede børn og unge som har brug for hjælp til at udvikle deres sprog. Desværre er der meget stigma forbundet med handicap i Togo, så både børn og deres familier har brug for støtte og opbakning.

Skolen er for døve børn, og her er du et ekstra sæt hænder for de lokale lærere. Du hjælper med at træne børnenes udtale, stavning og tegnsprog.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du holder således fri i weekenden. Her kan du slappe af sammen med din værtsfamilie eller mødes med de andre frivillige i området.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲