You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Taleterapi i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Din rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere om at styrke handicappede børn og unges sprog
  • PROJEKTTYPE: Skoler og centre for handicappede børn og unge
  • kRav: Du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau og have mindst 1 års relevant uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel. Projektet er lukket fra midt-juni til midt-september

Frivilligt arbejde med taleterapi i Marokko

Vi samarbejder med lokale centre og skoler for børn og unge voksne med forskellige handicap i hovedstaden, Rabat.

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse, og derfor er dette projekt velegnet for studerende i praktikophold, eller hvis du allerede er uddannet taleterapeut, kan du bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Bemærk venligst, at du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau, og du kan med fordel supplere dit arbejde med et skræddersyet sprogkursus.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Fokus på disse projekter er at hjælpe børn og unge til at udvikle og styrke deres sprog.

Vi samarbejder med et center for handicappede børn i alderen 3-12 år. De har typisk mentale eller fysiske handicap. Centret tilbyder børnene en række forskellige behandlingstilbud, børnene får god støtte i deres udvikling og trivsel.

Du kan også arbejde på en skole for piger i alderen 6-15 år. Pigerne har alle en eller anden form for mentalt handicap. Målet er at lære pigerne at klare sig selv, gøre dem selvstændige og integrere dem i samfundet.

Uanset hvilket projekt du arbejder på, vil du være en stor hjælp for det faste personale. Børnene vil sætte pris på den ekstra tid og opmærksomhed som din tilstedeværelse fører med sig. Du arbejder med børnene i små grupper og individuelt for at lave aktiviteter som styrker deres videre udvikling.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har dermed fri i weekenden til at slappe af eller udforske Marokko nærmere.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲