You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: St. Louis
  • Din rolle: At få værdifuld ved at arbejde sammen med lokale sygeplejersker
  • PROJEKTTYPE: Hospital, Røde Kors center, outreaches
  • kRav: Du skal uddannet sygeplejerske og tale fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.300 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vi har en række forskellige projekter inden for almen medicin i St. Louis i Senegal. Du kan arbejde på offentlige hospitaler, på et Røde Kors center og på et center for gadebørn.

Du skal som minimim være færdiguddannet sygeplejerske for at arbejde på dette spændende projekt i Senegal, og det er vigtigt at du taler og forstår fransk, idet det meste af personalet såvel som patienterne ikke taler engelsk. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Din rolle på projektet

Frivillig behandler senegalesiske børn

Du vil arbejde sammen med uddannede læger og sygeplejersker, men ellers skal du ikke forvente vestlige standarder.

På hospitalet kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. pædiatri, radiologi, odontologi, traume, og meget mere. Du er velkommen til at skifte afdeling hver uge, så du oplever forskellige områder, men du kan også fint vælge at blive på sammen afdeling under hele dit projektforløb.

Vi samarbejder med et Røde Kors center, som tilbyder en drop-in service, således at de lokale har mulighed for at få rådgivning om helbredsmæssige problemer. Centret kan også udføre mindre kirurgiske indgreb afhængigt af hvorvidt der er tilstrækkeligt ledigt personale. Det kan dog være vanskeligt, idet centret ikke har råd til at ansætte mere end én læge og fire sygeplejersker.

Udover at arbejde på dit faste projekt kan du hjælpe til på outreaches, hvor du sammen med andre frivillige på medicinske projekter besøger centre for gadebørn for at yde behandlinger.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲