You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Mongoliet

Oversigt
  • Placering: Ulan Bator
  • Din rolle: At arbejde sammen med kvalificerede medarbejdere og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital, outreaches
  • kRav: Du skal være fyldt 18 år
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 14.150 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivilligt arbejde eller et praktikophold inden for sygepleje i Mongoliet er en oplevelse der bestemt vil udvide din horisont. Du vil arbejde på et større hospital i hovedstaden, Ulan Bator, hvor du kan arbejde på en række forskellige afdelinger.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Mongoliet.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Du bør ikke forvente, at patienterne taler engelsk, og du kan derfor overveje at supplere dit projekt med et sprogkursus i mongolsk.

Din rolle på projektet

Frivillig på projekt inden for sygepleje i MongolietDet er ikke tilladt for frivillige eller studerende uden gennemført uddannelse at behandle patienter, så derfor skal du forvente at lære igennem observation og dialog med de lokale sygeplejersker.  Vi opfordrer derfor til at stille masser af spørgsmål og vise initiativ, idet du så kan hjælpe med at assistere.

Du kan f.eks. hjælpe med at gøre instrumenter og udstyr klar til operation, at køre patienter til operation, observere selve operationen og hjælpe til med den efterfølgende opfølgning.

Projects Abroad arrangerer jævnligt workshops for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed i Mongoliet, hvor du får en bedre forståelse for Mongoliets sundhedssystem. Her kan du også lære om traditionel medicin og mindre komplekse procedurer, f.eks. at måle blodtryk.

Vi arrangerer ligeledes outreaches hvor vi tager ud i lokalsamfundet for at lave gratis, sundhedsfremmende arbejde. Det kan f.eks. være sundhedstjek i et lokalsamfund eller en hygiejnekampagne på et hospital. Vi deler også tæpper og mad ud til lokale familier ligesom at vi hjælper med at drive et suppekøkken.

Alle frivillige arbejder mandag til fredag, og du har således fri i weekenden til at slappe af sammen med din værtsfamilie og de øvrige frivillige eller måske smutte på weekendtur.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲