You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • ROLLE: At arbejde sammen med lokale sygeplejersker og lære om faget igennem observation og dialog
  • Projekttype: Hospital, outreaches
  • KRAV: Du skal være mindst 18 år og tale spansk på middelniveau
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 15.150 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • StartDATO: Fleksibel

Vores sygeplejeprojekter foregår i Guadalajara, hvor vi samarbejder med større hospitaler. Her kan du arbejde på forskellige afdelinger, f.eks. obstetrik, pædiatri og kirurgi. Du vælger selv om du vil indgå i rotation på forskellige afdelinger eller om du vil fokusere på et bestemt fagområde.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på et sygeplejeprojekt i Mexico.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

For at du kan få mest muligt ud af disse projekter, kræver vi, at du har et middel spansk niveau. Det vil være en stor fordel for dig, hvis du i forvejen kan lidt spanske gloser. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med spansk sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillig på medicinsk projekt og lokal læge i Mexico

Du følger sygeplejersker i deres daglige arbejde for at lære igennem observation og dialog. Frivillige uden uddannelse og erfaring vil altid indtage observerende rolle, og skal ikke forvente praktisk arbejde.

Er du under uddannelse eller er du uddannet sygeplejerske, kan du forvente en mere praktisk rolle. Det er altid de lokale læger og sygeplejersker som bestemmer hvad du må lave.

Hospitalerne har gode faciliteter og er stort set på niveau som hospitaler i Vesten. Arbejdstempoet er højt, og vi opfordrer frivillige og studerende til at være opsøgende og initiativrige.

Vi arrangerer jævnligt outreaches til vores humanitære projekter, hvor du vil være med til workshops om sundhedsfaglige emner, f.eks. hygiejne. Antallet af outreaches pr. måned varierer. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har dermed fri i weekenden til at slappe af eller udforske Mexico nærmere.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲