You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale sygeplejersker og lære om forskellige diagnoser og behandlinger.
  • PROJEKTTYPE: Hospitaler og klinikker
  • kRav: Du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau og have mindst 1 års relevant uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.850 kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig arbejder sammen med lokalt personale

Vores sygeplejeprojekter i Marokko foregår i hovedstaden, Rabat, hvor vi samarbejder med hospitaler og klinikker.

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse, og derfor er dette projekt velegnet for studerende i praktikophold, eller hvis du allerede er uddannet sygeplejerske, kan du bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Bemærk venligst, at du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau, og du kan med fordel supplere dit arbejde med et skræddersyet sprogkursus.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Du kan arbejde på hospitaler og klinikker med en række forskellige afdelinger inden for pædiatri, kirurgi, dermatologi, m.m. Hvis du har nogen præferencer, må du meget gerne sige til.

Det er altid op til de lokale sygeplejersker at vurdere om, og i så fald, hvilke praktiske opgaver du kan få. Vi opfordrer derfor frivillige og praktikanter til at vise interesse og initiativ for både opgaver og lokale kollegaer.

Du vil få tildelt en vejleder som du vil følge dagligt. Det er altid en god idé at stille spørgsmål og udveksle erfaringer fra Danmark.

Din arbejdsdag vil normalt være fra 8 til 16, og du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲