You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Sygepleje i Kenya

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: At observere og assistere lokale sygeplejersker og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hospital og sundhedscenter med afdeling med palliativ behandling
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Arbejdstilladelse til 145 USD pr. måned.

Du kan arbejde på et projekt inden for sygepleje i Nanyuki som ligger 200 km nordøst for Nairobi. Frivillige og studerende kan arbejde på et større distriktshospital eller på et sundhedscenter, som også har en afdeling der tilbyder palliativ behandling.

Frivillige eller studerende med mindst 2 års uddannelse kan selv vælge hvilken afdeling, de vil arbejde på. Hospitalet har afdelinger for ambulante patienter, odontologi, kirurgi, fødegang, børneafdeling, palliativ behandling, farmaci og laboratorie.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

Er du allerede uddannet sygeplejerske, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillige på projekt inden for sygepleje i Kenya

Frivillige uden uddannelse eller erfaring vil have mulighed for at observere lokale sygeplejerskers arbejde. Det er altid muligt at stille spørgsmål til din koordinator på projektet, og der er rig mulighed for at lære en masse om faget. Du vil f.eks. se de store forskelle på sygeplejerskers arbejde i hhv. Danmark og Kenya.

Frivillige med erfaring eller uddannelse kan have mulighed for en mere aktiv rolle, men det er altid de lokale sygeplejersker som afgør, hvor meget praktisk arbejde du skal have.

Vi afholder regelmæssige workshops for alle frivillige og studerende på medicinske projekter. Her får du mulighed for at spørge ind til diagnoser, behandlinger og praksisser. Der vil også være mulighed for at tale om udfordringer og svære tilfælde, for du vil opleve væsentligt lavere standarder for behandlinger og tilgængelige ressourcer på dit projekt.

Hver uge arrangerer vi en outreach, hvor alle frivillige og studerende på medicinske projekter kan deltage. Her tager vi typisk ud på en skole eller til et lokalsamfund for at give gratis sundhedsfremmende ydelser. Det kan f.eks. være en donation af tandbørster og tandpasta, ormekure eller en kampagne om forebyggelse.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲