You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Togo

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Lomé
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale tandlæger og lære om faget igennem observation og dialog.
  • PROJEKTTYPE: Hospital
  • kRav: Fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 14.150 Kr
  • projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillige underviser børn og unge i god mundhygiejne

Som frivillig på et odontologiprojekt i Togo arbejder du på en odontologiafdeling på et offentligt hospital i Lomé. Hospitalet har gode faciliteter tæt på vestlige standarder, og der er således både undervisnings- og researchafdelinger.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på et odontologiprojekt i Togo.

Er du allerede uddannet tandlæge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Det er vigtigt, at du kan begå dig på fransk, og du kan med fordel supplere dit projekt med et skræddersyet sprogkursus.

Din rolle på projektet

Frivillige uden uddannelse eller erfaring arbejder sammen med en lokal tandlæge og øvrigt personale på en odontologiafdeling, hvor du lærer igennem observation og dialog.

Frivillige under uddannelse eller med erfaring, kan muligvis få lov til at hjælpe med mere praktiske opgaver. Det er altid op til det faste personale på afdelingen at vurdere, om og i så hvilke opgaver du skal have. Vi anbefaler derfor, at du viser initiativ og interesse for at hjælpe med alle opgaver.

Du vil blive involveret i en række forskellige opgaver, lige fra almindelige tilsyn til komplekse indgreb. Du vil også deltage i outreaches, hvor vi tager ud på til forskellige projektpartnere for at lave workshops om f.eks. hygiejne eller for at lave sundhedstjek.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har dermed fri i weekenden til at slappe af eller udforske Togo nærmere.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Togo Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲