You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Tanzania

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Arusha
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale tandlæger og lære om faget igennem observation og dialog.
  • Projekttype: Klinik, outreaches
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig undersøger mundhygiejne i Tanzania

Som frivillig på et odontologiprojekt i Tanzania vil du kunne arbejde på en klinik, hvor du arbejder sammen med lokale tandlæger.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på et odontologiprojekt i Tanzania.

Er du allerede uddannet tandlæge, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Når du tager afsted vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillige uden uddannelse eller erfaring arbejder sammen med en lokal tandlæge og øvrigt personale på en klinik, hvor du lærer igennem observation og dialog. Du skal være velkommen til at stille spørgsmål og ellers være forberedt til at se barske tilfælde.

Frivillige under uddannelse eller med erfaring, kan muligvis få lov til at hjælpe med mere praktiske opgaver. Det er altid op til det faste personale på afdelingen at vurdere, om og i så hvilke opgaver du skal have. Vi anbefaler derfor, at du viser initiativ og interesse for at hjælpe med alle opgaver.

Vi arrangerer workshops og outreaches for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed i Tanzania. Her mødes frivillige og sundhedsfagligt personale for at udveksle erfaringer og tage ud i lokalsamfundet for at give gratis sundhedsydelser. Det kan f.eks. være en kampagne hvor I giver gratis tandbørster ud og underviser i mundhygiejne.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Tanzania Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲