You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Peru

Oversigt
Projektoversigt
 • Placering: Cusco
 • Rolle: At observere og assistere lokale tandlæger og få relevant erfaring.
 • Projekttype: Sundhedsklinikker
 • Indkvartering: Værtsfamilie
 • Priser: Fra 18.550 kr
 • Projektlængde: Fra 4 uger
 • Startdato: Fleksibel
 • Krav: Godt kendskab til spansk

Frivillig på projekt inden for odontologi i Peru

Projects Abroad arrangerer frivilligt arbejde og praktik i Peru inden for odontologi på sundhedsklinikker i Cusco, den urgamle inka-hovedstad i Andes-regionen. Disse sundhedsklinikker har tilknyttet en mindre tandklinik.

Du skal have et godt kendskab til spansk for at kunne arbejde frivilligt på et odontologiprojekt i Peru. Du kan med fordel supplere dit arbejde med et spansk sprogkursus.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Peru.

Er du allerede uddannet inden for området, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Din rolle på projektet

Frivillige uden uddannelse og erfaring vil udelukkende observere, imens frivillige eller studerende med uddannelse eller erfaring kan få en mere praktisk rolle. Det er altid det faste personale, som afgør omfanget af dit praktiske arbejde. Du kan glæde dig til at opleve følgende aktiviteter:

 • Forebyggelse af tandproblemer,
 • Udtrækning af tænder,
 • Tandoperationer,
 • Fyldninger,
 • Rodbehandlinger

Tidligere frivillige har ligeledes arrangeret workshops om mundhygiejne i lokalsamfundet.

Hver uge arrangerer vi en workshop for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed. Her kan I diskutere forskellige oplevelser, situationer og problemstillinger, som I oplever hver dag.

En gang imellem er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad, og vi kan derfor ikke garantere at du får denne oplevelse med.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden. Du arbejder fra ca. kl. 8 om morgenen til først på eftermiddagen.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲