You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Odontologi i Jamaica

Oversigt
Projektoversigt
  • PLACERING: Mandeville
  • Projekttype: Klinikker
  • ROLLE: At få relevant erfaring ved at arbejde sammen med professionelle tandlæger
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.650 kr
  • ROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • Krav: Mindst 1 års relevante studier

Vores spændende odontologiprojekt i Jamaica foregår i Mandeville, hvor vi også har en række andre projekter. Vi samarbejder med Mandeville Comprehensive Health Department, som har en klinik, hvor du vil arbejde.

Du skal have gennemført mindst 1 års studier for at deltage på dette projekt, og det er dermed velegnet for studerende som vil i praktik i udlandet eller for professionelle tandlæger.

Er du uddannet tandlæge kan du fra 12. august til 26. august f.eks. hjælpe til på et særligt projekt, som vi arrangerer i samarbejde med Child's Smile. Her vil vi tilbyde gratis behandling til børn og unge fra fattige landområder. Dette er en årligt tilbagevendende begivenhed og indtil nu har mere end 1000 børn fået gratis behandling.

Din rolle på projektet

Frivillige på outreach i lokalsamfundet

Dine arbejdsopgaver vil afhænge af dine erfaringer og kvalifikationer, og uden en relevant uddannelse vil du indtage en observerende rolle. På klinikken stifter du bekendtskab med diagnoser og behandlinger tandskader, sygdomme, og kirurgiske indgreb.

Vi afholder regelmæssigt workshops for frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed. Her kan du mødes med andre frivillige og diskutere arbejdssituationer og problemstillinger. Du får også et indblik i det jamaicanske sundhedssystem og du får derved en bredere forståelse af kulturen. Du og de andre frivillige kan udveksle feedback og stille hinanden spørgsmål om arbejdet.

Frivillige på vores projekter inden for Medicin & Sundhed vil have mulighed for at deltage på outreaches, hvor de sammen med kvalificeret sundhedspersonale opsøger lokale indbyggere for at give rådgivning om sundhed. En uddannet sygeplejerske vil sørge for at du er godt forberedt til at give rådgivning til borgere som ellers ikke har adgang til denne slags rådgivning.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Jamaica Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲