You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde med Odontologi

Frivilligt arbejde med odontologi I lokalsamfundet

Frivilligt arbejde som tandlæge i et udviklingsland er en fantastisk måde at få praktisk erhvervserfaring inden for odontologi. Ved at bo i et udviklingsland vil du med egne øjne opleve, hvordan fattigdom påvirker tandpleje.

Klik her for at vælge destination

Tandlæger kæmper en daglig kamp for at informere om selv den mest basale tandhygiejne, og mangel på uddannelse og penge gør, at mange af de patienter du vil se har betydeligt mere fremskredne sygdomsstadier end hvad du kan opleve i Vesten.

Vi har projekter inden for odontologi på flere destinationer. Uanset hvor du tager hen, vil du se noget helt anderledes, end du er vant til hjemmefra, og du vil vende hjem med rygsækken fuld af erfaring og ny indsigt i tandlægefaget.

Frivilligt arbejde med odontologi

På din første arbejdsdag vil du mødes med din lokale vejleder sammen med en lokal Projects Abroad-medarbejder, og I vil her aftale et arbejdsskema. Det er vigtigt, at du overholder dette skema eller giver besked i god tid, hvis du ønsker at ændre det - for fra dette øjeblik er du en del af de ansatte. Som på enhver anden arbejdsplads, vil din vejleder gerne kende dit erfaringsniveau og dine kvalifikationer, således at dit arbejde kan blive bestemt i overensstemmelse med dette.

Undervis i korrekt tandbørstning og sund mundhygiene

Din aktive deltagelse i projektet afhænger af din baggrund og tidligere erfaringer, men uanset hvad, er din egen indstilling altafgørende for dit projekt: jo mere dedikeret, interesseret og spørgende du er, desto mere vil både du og dit projekt få ud af dit ophold. Du kan i din ansøgning angive eventuelle interesser eller præferencer du måtte have.

Vær opmærksom på at der i nogle destinationer er krav til dine sprogkundskaber. Læs mere under det enkelte projekt.

Bæredygtige projekter

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Odontologi i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲