You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Obstetrik i Senegal

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: St. Louis
  • Din rolle: At få værdifuld erfaring ved at arbejde på en fødegang
  • PROJEKTTYPE: Hospital, outreaches
  • kRav: Du skal være uddannet jordemoder og tale fransk på middelniveau
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.300 kr
  • projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel

Som jordemoder i Senegal vil du arbejde på en fødegang på et hospital i St. Louis.Arbejd med obstetrik i Senegal

Du skal som minimim være færdiguddannet jordemoder for at arbejde på dette spændende projekt i Senegal, og det er vigtigt at du taler og forstår fransk, idet det meste af personalet såvel som patienterne ikke taler engelsk. Du kan derfor overveje at supplere dit arbejde med et sprogkursus i fransk.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Du skal som frivillig være forberedt på at forholdene på hospitalerne er mere simple, end hvad du er vant til, og behandlingerne vil nogle gange ikke være af de samme standarder, som vi ville forvente i Vesten.

Vi samarbejder et hospital med en fødegang og her vil du arbejde sammen med lokalt personale. Du bliver involveret i alle facetter af arbejdet som jordemoder, og får en unik indsigt i hvordan arbejdet udføres i et udviklingsland med meget få midler. 

I tillæg til dette projekt har du som frivillig mulighed for at hjælpe til på såkaldte outreaches, hvor man tager ud til lokalområder og hjælper indbyggere med lægehjælp.

Du arbejder fra mandag til fredag og har dermed altid i fri i weekenden til at slappe af. Dit arbejdsskema fastlægges i løbet dine første dage på projektet.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Senegal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲