You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Obstetrik i Peru

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Cusco
  • Rolle: At observere og assistere lokale medarbejdere på fødegang og klinikker
  • Projekttype: Hospital og klinikker
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 18.550 kr
  • Projektlængde: Fra 4 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Godt kendskab til spansk

Frivillig på medicinsk projekt i Peru

Taler du spansk på et fornuftigt niveau og vil du gerne arbejde med obstetrik, er vores obstetrikprojekt i Peru måske noget for dig. Ligesom hovedparten af vores andre projekter i Peru, vil du bor og arbejde i Cusco, som ligger i Andesbjergene.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Peru.

Er du allerede uddannet jordemoder, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Vi samarbejder med en række klinikker, hvor lokale kvinder kan søge behandling og hjælp til alt lige fra familieplanlægning til undersøgelser af småbørn.

Er du uddannet eller studerende på mindst 3. år, kan du arbejde på et stort, offentligt hospital, hvor du bl.a. kan arbejde på en fødegang.

Din rolle på projektet

Din rolle på projektet afhænger i høj grad af din erfaring. Frivillige uden uddannelse og erfaring vil observere og lære igennem dialog. Vi opfordrer derfor også til, at du stiller spørgsmål til procedurer og behandlinger.

Frivillige og studerende med uddannelse og erfaring kan forvente en mere praktisk rolle, men det er altid op til det lokale sundhedsfaglige personale at afgøre dine arbejdsopgaver.

Hver uge arrangerer vi en workshop for alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed. Her kan I diskutere forskellige oplevelser, situationer og problemstillinger, som I oplever hver dag.

En gang imellem er det muligt at tage med på outreach i lokalsamfundet. Dette arrangeres af lokale læger og ikke af Projects Abroad, og vi kan derfor ikke garantere at du får denne oplevelse med.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Peru Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲