You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Obstetrik i Marokko

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Rabat
  • Din rolle: At arbejde sammen med lokale læger og sygeplejersker på en fødegang
  • PROJEKTTYPE: Hospital
  • kRav: Du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau og have mindst 1 års relevant uddannelse
  • indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 16.850 kr
  • projektlængde: Fra 3 uger
  • Startdato: Fleksibel

Vores obstetrikprojekter i Marokko foregår i hovedstaden, Rabat, hvor du vil arbejde på en fødegang på et hospital.

Du arbFrivillig arbejder sammen med lokalt personaleejder sammen med læger og sygeplejersker, og altså ikke nødvendigvis deciderede jordemødre.

Du skal have mindst 1 års relevant uddannelse, og derfor er dette projekt velegnet for studerende i praktikophold, eller hvis du allerede er uddannet jordemoder, kan du bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Bemærk venligst, at du skal kunne tale fransk eller arabisk på middelniveau, og du kan med fordel supplere dit arbejde med et skræddersyet sprogkursus.

Fra første dag vil du have en fast koordinator fra Projects Abroad ligesom at du vil have en supervisor på selve projektet, og du vil dermed have god støtte under hele forløbet.

Din rolle på projektet

Det er altid de lokale læger og sygeplejersker som vurderer om, og i så fald hvilke praktiske opgaver du kan få. Du skal derfor være forberedt på at lære igennem observation og dialog med det faste personale.

Vi opfordrer alle frivillige og praktikanter til at vise initiativ og interesse og ellers stille masser af spørgsmål for at få et lærerigt ophold.

Du vil få en supervisor på hospitalet, som du vil arbejde sammen med hver dag.

Du arbejder altid mandag til fredag, fra kl. 8-16. Du har dermed altid fri i weekenden til at slappe af eller udforske området nærmere.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Morocco Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲