You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Vietnam

Oversigt
  • PLACERING: Hanoi og omegn
  • Projekttype: Genoptræningscentre
  • ROLLE: At arbejde sammen med kvalificeret personale på et genoptræningscenter for børn og voksne med handicap
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie, bopæl på genoptræningscentret eller delelejlighed
  • PRISER: Fra 15.150 kr.
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel
  • KRAV: Mindst 1 års relevante studier
Projektoversigt

Vores fysioterapiprojekter i Vietnam foregår enten i hovedstaden, Hanoi, eller på et center et par timers kørsel fra Hanoi.

Du skal have gennemført mindst 1 års studier for at deltage på dette projekt, og det er dermed velegnet for studerende som vil i praktik i udlandet eller for professionelle fysioterapeuter.

Du vil få en supervisor på selve projektet såvel som en koordinator fra Projects Abroad, og du vil dermed få god støtte under hele dit ophold.

Din rolle på projektet

Frivillig på fysioterapeutisk projekt i Vietnam

Du arbejder sammen lokalt ansatte og afhængigt af din erfaring kan du få tildelt ansvar og selv varetage behandlingen af grupper af børn eller voksne.

De tilbydes terapeutisk og praktisk hjælp, og du vil arbejde med en række forskellige handicap. Nogle af de voksne vil have lidelser som de fik under Vietnamkrigen og nogle børn vil have handicap som følge af giftgas brugt under krigen.

Brugerne har forskellige handicap, lige fra spastisk lammelse til Downs Syndrom til autisme. Du skal forvente at få ansvar og med tiden kan du måske få ansvaret for dine egne brugere.

Du er også meget velkommen til at dele din erfaring og viden med de lokale medarbejdere på projektet. Du vil helt sikkert få et lærerigt og udfordrende ophold, hvor du lærer om dit fag i en anderledes kontekst end i Danmark.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Det at have set fysioterapi i en anden kontekst end den danske har gjort, at jeg har fået et større perspektiv på faget, på måden at arbejde på og tilgangen til patienterne. Jeg er blevet udfordret fagligt, men især også personligt.
Trine, studerende
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲