You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Nepal

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Kathmandu og Chitwan
  • Rolle: At lære om fysioterapi igennem observation og dialog med lokale fysioterapeuter At lære hvordan man bruger fysioterapi i Nepal
  • Projekttype: Hospitaler og rehabiliteringscentre
  • Indkvartering: Værtsfamilier
  • Priser: Fra 9.700 kr
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

I Nepal kan du arbejde på projekter inden for fysioterapi i hovedstaden, Kathmandu, og i Chitwan, som ligger nogle timers kørsel fra Kathmandu. Her lærer du hvordan lokale fysioterapeuter arbejder med deres fag i et så fattigt land som Nepal.

Vi samarbejder med en række forskellige projektpartnere, f.eks. hospitaler og rehabiliteringscentre. Din rolle på projektet afgøres af din erfaring og kompetencer, men som udgangspunkt kan alle deltage på projektet.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på fysioterapiprojektet i Nepal.

Din rolle på projektet

Frivillig udøver fysioterapeutisk behandling i Nepal

Frivillige og studerende kan arbejde på hospitaler og rehabiliteringscentre, hvor lokale patienter har brug for behandling. Det kan f.eks. være patienter som er skadede efter ulykker og har brug for genoptræning.

Du kan også arbejde på rehabiliteringscentre for handicappede børn og voksne, som har brug for hjælp til en bedre og mere værdig tilværelse.

Nepal er et særdeles fattigt land, og du kan forvente at se tilstande og sygdomme som er ukendte i Danmark. Handicap som følge af tuberkulose, polio, brandsår og spastisk lammelse.

Du kan arbejde med indlagte patienter såvel som ambulante patienter, som til tider må rejse i flere timer for at komme til behandling.

Udover dit daglige arbejde på projektet, kan du til tider deltage på outreaches, hvor frivillige og sundhedsfagligt personale laver opsøgende arbejde i lokalsamfundet, f.eks. på skoler, for at yde behandling eller lave sundhedskampagner.

Du arbejder altid mandag til fredag, og du har således fri i weekenden til at udforske Nepal. Du skal forvente en arbejdsdag på 5-6 timer fra morgenstunden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Det sætter ens eget liv i perspektiv når man møder mennesker der knokler deres røv i laser, som ikke har råd til de fornøjelser livet kan byde på og alligevel har overskud til at møde en totalt fremmed vesterlænding med et venligt smil. Det kulturmøde har været uvurderligt for mig.
Jannik, studerende
Nepal Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲