You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Mexico

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Guadalajara
  • ROLLE: At arbejde sammen med lokale fysioterapeuter og lære om faget igennem observation og dialog
  • Projekttype: Hospital og skole for handicappede børn
  • KRAV: Du skal være mindst 18 år og tale spansk på middelniveau
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 15.150 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • StartDATO: Fleksibel

Som frivillig eller studerende på fysioterapiprojektet i Mexico vil du opnå en værdifuld erfaring på et stort hospital eller en skole for handicappede børn, hvor du arbejder sammen med uddannede, lokale medarbejdere.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette

Er du allerede uddannet fysioterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb. Det er vigtigt, at du taler mindst et basalt spansk for at arbejde på dette projekt. Du kan med fordel supplere dit projektforløb med et skræddersyet spanskkursus for at styrke dit sprog.

Din rolle på projektet

Frivillig i MExico med patient

Frivillige uden uddannelse eller erfaring vil observere lokale fysioterapeuters arbejde på et stort hospital i Guadalajara. Her er fokus på at hjælpe patienter i gang efter operation eller i forbindelse med genoptræning.

Frivillige og studerende med mere erfaring kan arbejde på enten hospitalet eller en skole for handicappede børn. Her er der brug for 1-1 opmærksomhed, så børnene kan få hjælp til at forbedre deres motorik og dermed bedre kunne klare sig i dagligdagen.

Alle frivillige på projekter inden for Medicin & Sundhed kan deltage i outreaches, hvor vi tager ud på til forskellige projektpartnere for at lave workshops om f.eks. hygiejne eller for at lave sundhedstjek.

Du arbejder mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Mexico Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲