You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Filippinerne

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: San Remigio
  • Rolle: At observere og assistere lokale læger og få relevant erfaring.
  • Projekttype: Hjemmebesøg og borgercentre
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 13.700 kr
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Mindst 6 måneders relevant studie

Dette fysioterapiprojekt er en oplagt mulighed for studerende til et praktikophold i udlandet eller professionelle fysioterapeuter til at få spændende erhvervserfaring samt til at omsætte teoretisk viden til praktisk kunnen.

Kvindelig Projects Abroad frivillig træner barn på et af vores centre

1,44 mio. indbyggere i Filippinerne har en form for handicap, og hver 20. husstand har mindst et handicappet familiemedlem. Alt for mange af disse indbyggere er ikke i stand til enten at gøre grundskolen færdig eller at gå i skole i det hele taget.

Mange indbyggere lever med kroniske handicap, og andre indbyggere har mobilitetsproblemer som med den rette behandling og rådgivning kan afhjælpes, så de kan få en højere livskvalitet.

På dette projekt samarbejder vi med organisationen, Persons with Disability Affairs (PDAO), som tager på hjemmebesøg hos handicappede for give dem fysioterapeutisk behandling.

Din rolle på projekte

Du arbejder sammen med lokale med arbejdere for PDAO, og sammen vil I behandle indbyggere, enten ved at besøge dem i hjemmet eller ved samlinger i borgercentre.

Det er altid de faste medarbejdere på projektet, som afgør dine arbejdsopgaver. Vi opfordrer alle frivillige og studerende til at vise initiativ, interesse og til at stille masser af spørgsmål og derved lære mest mulig om hvordan man arbejder med fysioterapi i Filippinerne.

Du skal forvente at arbejde fra 8.30 til 11.00 og igen om eftermiddagen fra 13.30 til 16.00. Du arbejder mandag til fredag og har fri i weekenden.

Fattige familier, især i det nordlige Cebu, har ofte ikke råd til at betale for denne vejledning og træning, da de fleste eksperter på området er dyre og bor langt fra væk fra de små byer.

En handicappet borger har som regel brug for mindst to eller tre konsultationer om ugen. Oveni disse konsultationer kommer andre medicinske behov, der må dækkes for at opnå fuldstændig helbredelse.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲