You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Fysioterapi i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • ROLLE: At hjælpe lokale fysioterapeuter med at behandle handicappede børn
  • Projekttype: Hospital og centre for handicappede børn
  • KRAV: Du skal være fyldt 18 år og have et godt kendskab til spansk
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.300 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • StartDATO: Fleksibel

På vores fysioterapiprojekter i Bolivia samarbejder vi med en brandsårsafdeling på et hospital i Cochabamba og en række centre for børn med forskellige handicap.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Bolivia.

Er du allerede uddannet fysioterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Frivillig på fysioterapeutisk projekt i Bolivia

På centrene arbejde du med børn med forskellige handicap, f.eks. spastisk lammelse, autisme eller Down syndrom. Her får børnene forskellige sessioner, der involverer fysioterapi, hydroterapi, og psykologi.

Frivillige med kompetencer indenfor disse emner opfordres til at vælge dette projekt. De frivillige involveres også i opsøgende arbejde på lokale børnehjem for at finde børn, som har behov for behandling.

Frivillige med mere end 3 års uddannelse eller erfaring kan arbejde på en brandsårsafdeling på et hospital, Arbejdet på afdelingen kan være udfordrende, så du skal være forberedt på stærke oplevelser. Situationer, hvor patienterne har kraftige forbrændinger, og hvor behandlingen er smertefuld og ubehagelig, kan være hårde at opleve.

Jeg har lært mange nye metoder at anvende min kreativitet på og jeg har anvendt mine teoretiske baggrunde i arbejdet. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg hev 3 mdr. ud af kalenderen for at tage af sted, tværtimod, ville jeg gerne have været af sted i længere tid.
Camilla, frivillig

Glæd dig til at bidrage med din energi, gode humør og erfaring på et af disse bæredygtige projekter.

Du arbejder altid mandag til fredag, så du har fri i weekenden. Din arbejdsdag starter fra morgenstunden og slutter først på eftermiddagen.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲