You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Folkesundhed

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Bogo City og San Remigio
  • Rolle: At få relevant erfaring imens du lærer om folkesundhed i Filippinerne.
  • Projekttype: Sundhedsklinikker
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 13.700 kr
  • Projektlængde: Fra 1 uge
  • Startdato: Fleksibel

Frivillig arbejder med folkesundhed i Filippinerne

På vores folkesundhedsprojekt i Filippinerne arbejder du sammen med sundhedsfagligt personale på klinikker i landsbyer tæt på Bogo City og San Remigio, hvor vores øvrige projekter foregår.

Projektet spænder bredt, og det er derfor velegnet for alle frivillige med interesse i folkesundhed. Rejser du i sabbatår, vil du tjene point til kvote 2, søger du praktikophold i udlandet eller er du færdiguddannet og vil arbejde som professionel, kan vi skræddersy et godt forløb til dig, som passer til erfaring og præferencer.

På folkesundhedsprojektet samarbejder vi med de offentlige sundhedsmyndigheder og hovedfokus er at mindske antallet af ikke-smitsomme sygdomme i og omkring Bogo City og San Remigio. Ifølge sundhedsmyndighederne i Filippinerne er disse sygdomme skyld i hvert syvende dødsfald i landet.

Ikke-smitsomme sygdomme såsom diabetes, kræft og hjertesygdomme, er ofte resultatet af f.eks. fejlernæring, rygning og stof-og alkoholmisbrug. Som frivillig på projektet er du med til at italesætte disse sygdomme, samt behandle mennesker med symptomer, der relaterer til disse sygdomme.

Din rolle på projektet

Lokale modtager gratis lægetjek i Filippinerne

Dine nøjagtige arbejdsopgaver vil altid afhænge af din erfaring. Det er de faste medarbejdere på projektet som afgør, hvilke arbejdsopgaver du skal have.

Har du ingen uddannelse eller erfaring, skal du forvente at lære igennem observation, dialog og til tider meget lavpraktiske opgaver.

En stor del af tiden vil gå med at besøge lokale familier for at give dem sundhedstjek. Her er du med til at måle blodtryk, blodsukker og måle BMI (Body Mass Index). Disse oplysninger bruges som udgangspunkt for at udarbejde en sundhedsfremmende strategi, som skal implementeres inden for projektperiode.

På denne måde rådgiver du hver enkelt familie, hvordan de selv kan bekæmpe evt. sygdomme og få et bedre helbred.

Arbejdsugen er som udgangspunkt fra 8-17 fra mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Månedsapport Philippines Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲