You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold med Folkesundhed i Belize

Oversigt
  • PLACERING: San Pedro
  • ROLLE: At assistere lokalt personale med at udføre sundhedsfremmende aktiviteter i lokalsamfund i San Pedro.
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.650 kr
  • ROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
  • STARTDATO: Fleksibel

A girl at the outreach programme

Et ophold som frivillig på et projekt inden for folkesundhed i Belize er en fantastisk måde at opnå praktisk erfaring inden for sundhedsvæsenet, samtidig med at du giver tilbage til mennesker, der har brug for det.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

Er du allerede uddannet inden for det sundhedsfaglige område, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Du vil få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Du kommer til at arbejde i byen San Pedro på øen, Ambergris Caye, hvor vi laver forskellige sundhedsfremmende aktiviteter. Vi har en mobil klinik i den lokale park, hvor indbyggere kan komme forbi og gratis få sundhedstjek, målt blodtryk, blodsukker og BMI. Du vil her hjælpe med gode råd til en sundere hverdag og forebyggelse af livsstilssygdomme.

Vi er i gang med at udvikle støttegrupper for indbyggere med forskellige behov. Det kan f.eks. være nye mødre med brug for hjælp til amning; det kan også være for indbyggere med diabetes eller forhøjet blodtryk.

Du kan også arbejde med hhv. en drenge- eller pigegruppe, hvor I taler med lokale børn og unge om mobning, selvværd, og emner relateret til pubertet.

Oplysningsarbejde og forebyggelse er ganske vigtigt, og derfor kan du ligeledes forvente at hjælpe til med dette også. Det kan f.eks. være på skoler, hvor du sammen med uddannede sygeplejersker holder oplæg om alkohol og narkotika, eller på sundhedsmesser hvor du arbejder sammen med lokale NGO'er.

En normal arbejdsdag er fra kl. 8-17 mandag til fredag og du har dermed weekenderne fri til at få slappet af eller rejse rundt med andre frivillige. Arbejdstiden inkluderer rejsetid til og fra de forskellige aktiviteter samt frokostpause.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲