You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Farmaci

Frivilligt arbejde inden for farmaci

Du kan arbejde på vores spændende farmaciprojekter i Kenya, Ghana og Sri Lanka, hvor du arbejder sammen med lokalt ansatte på hospitaler og outreaches i lokalsamfundet.

Klik her for at vælge destination

Alle frivillige uanset baggrund kan hjælpe til på dette projekt. Om du er i gang med et sabbatår, vil optjene point til kvote 2, eller blot vil gøre en forskel som voksenfrivillig, kan du være med.

Vi arrangerer ligeledes praktikophold inden for farmaci, så er du studerende og interesseret i arbejde med farmaci som et led i din uddannelse, kan vi planlægge et lærerigt praktikophold for dig.

Din rolle på projektet

Du vil få mulighed for at arbejde sammen med og observere hvordan man arbejder med farmaci i udviklingslande. Hos mange af vores lokale partnere er faciliteterne ofte ganske basale, der er mangel på kvalificeret personale og mangel på ressourcer generelt.

Du vil følge lokalt ansatte og lære igennem observation og dialog. Det er altid 100% op til de lokale medarbejdere på projektet at afgøre dine konkrete arbejdsopgaver.

Det er en god idé at vide engagement, stille spørgsmål og tager noter for derved at sikre, at du lærer mest muligt på dit projekt.

Du vil hovedsagligt arbejde på hospital eller en klinik, og så vil du med jævne mellemrum have mulighed for at tage med på outreaches i lokalsamfundet. Her tager vi ud til afsides landsbyer, skoler, m.m., som ofte ellers ikke har adgang til behandlinger.

Her kan du observere og måske endda assistere ved udlevering af medicin og sundhedsfremmende hjælpemidler, f.eks. tandbørster.

Uanset hvor du arbejder, kan du forvente en lærerig og givende oplevelse på projektet.

Bæredygtige projekter

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Farmaci i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲