You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde eller praktikophold med Ernæring i Fiji

Oversigt
Projektoversigt
 • PLACERING: Nadi
 • ROLLE: At adressere sundhedsmæssige udfordringer i lokalsamfund og rådgive om sund livsstil.
 • INDKVARTERING: Værtsfamilie
 • PRISER: Fra 15.150 kr
 • ROJEKTLÆNGDE: Fra 2 uger
 • STARTDATO: Fleksibel

Ernæringsprojektet foregår i Nadi, og har fokus på bekæmpelse af livsstilssygdomme igennem viden om sundere kost og motion. Projects Abroad har udviklet et sundhedsprogram hvor frivillige hjælper lokalsamfund med at håndtere sygdomme som følge af dårlig kost og usund livsstil.

Ifølge WHO (World Health Organisation) er voksne mennesker i Stillehavsregionen den gruppe i verden med den største forekomst af sukkersyge. Der er også en høj vækst af ikke-smitsomme sygdomme som følge af usund livsstil, heraf især sukkersyge og hjertekarsygdomme.

Det estimeres at disse sygdomme er skyld i op til 80% af alle dødsfald i Fiji. Derfor er dette projekt et praktisk projekt, hvor frivillige arbejder sammen med lokale indbyggere, og giver dem en bedre viden om, hvordan de passer på sig selv og deres krop.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt.

Er du allerede uddannet inden for faget, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb. Vi giver dig en god oplæring i starten af projektet og du vil modtage god støtte fra vores lokale personale.

Din rolle på projektet

Oplysning om sundhed i lokalsamfundet

Projektet har en flersidet tilgang til at håndtere alle aspekter af livsstilssygdomme, lige fra at identificere sundhedstrusler, til at oplyse og uddanne lokale indbyggere til at passe bedre på dem selv og deres familier.

Vi samarbejder med tre fattige lokalsamfund, som frivillige hver uge besøger for at lave sundhedsfremmende arbejder. Disse lokalsamfund har hver en skole, som vi også tager ud til for at lære børn og unge om sund kost og motion.

Det betyder, at mere end 300 børn vil få glæde af vores frivilliges indsats, og vi håber derigennem at hjælpe børnene til en sundere fremtid.

Sammen med indbyggerne i lokalsamfundene arbejder vi ud fra følgende principper:

 • Sundhedstjek
 • Analyse, oplæg og udarbejdelse af handlingsplan
 • Udførelse af handlingsplan
 • Opfølgende sundhedstjek / fortsat udførelse af handlingsplan
 • Evaluering af sundhedstjek og handlingsplan
 • Implementering af evt. revurderet handlingsplan
 • Opfølgning på aktiviteter

Sammen med indbyggerne har vi aftalt at lave en lille konkurrence, hvor de tre kæmper om at vinde en pris som uddeles til det lokalsamfund med de bedste resultater. Prisen gives i december.

Du arbejder fra mandag til fredag, og du har altid fri i weekenden.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Fiji Nutrition Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲