You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold på Ernæringsprojekt i Bolivia

Oversigt
Projektoversigt

Hvis du er interesseret i at arbejde frivilligt på denne destination, så kontakt os venligst før at du tilmelder dig.

  • Placering: Cochabamba
  • ROLLE: At arbejde sammen med en ernæringsekspert om at bekæmpe fejlernæring og fødevareusikkerhed i lokalsamfund
  • Projekttype: Sundhedscentre
  • KRAV: Du skal have et godt kendskab til spansk
  • INDKVARTERING: Værtsfamilie
  • PRISER: Fra 16.300 Kr
  • PROJEKTLÆNGDE: Fra 4 uger
  • StartDATO: Fleksibel

På dette ernæringsprojekt i Bolivia kan du være med til at fejlnæring i lokalsamfundet. Vi samarbejder med en lokal partner, Centro de Nutrición Infantil Albina Patiño, som er et sundhedscenter i Cochabamba med fokus på ernæring. Centret har til formål at støtte fattige familier i et lokalsamfund, Cerro Verde. Familierne lider af fejlernæring og underernæring.

Det vurderes, at omkring hver tredje barn i Bolivia er fejlernæret, og dermed indtager Bolivia en kedelig andenplads i Latinamerika og Caribien over lande med flest fejlernærede børn. Fattigdom, ressourcesvage sundhedssystemer og mangel på viden om ernæring er årsagerne til det store omfang af fejlernæring.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse på dette projekt i Bolivia.

Er du allerede uddannet inden for ernæring, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Frivillige hjælper underernærede børn

Din rolle på projektet

Du arbejder på Centro de Nutrición Infantil Albina Patiño. Dine arbejdsopgaver vil bestå af omsorgsarbejde med børn, outreaches ud i lokalsamfundet samt oplysningsarbejde om ernæring.

Du vil bruge det meste af din arbejdstid på at arbejde med fejlernærede børn, som er blevet bragt til centret af deres forældre. Frivillige tilbringer tid sammen med børnene og sørger for at de får noget at spise hver dag indtil børmene igen kan komme hjem til deres forældre. Her er børnene typisk i alderen 0-5 år.

Du hjælper også til på outreaches, hvor vi tager på hjemmebesøg hos lokale familier. Her følger vi op på de børn, som har forladt centret efter endt behandling. På disse hjemmebesøg får vi bekræftet, om forældrene følger kostplanen og om nye tilfælde af fejlernæring er opstået.

Et tredje element af projektet handler om oplysningsarbejde i Cerro Verde.

Du arbejder mandag til fredag, og arbejdsdagen starter kl. 8-12 og igen kl. 14-18. Dit arbejdsskema afgøres ud fra centrets behov.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Bolivia Nutrition Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲