You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde og praktikophold inden for Ernæring

Frivilligt arbejde med Ernæring

Interesserer du dig for ernæring og vil du gerne arbejde med faget i et uland, kan du med fordel overveje vores ernæringsprojekter, hvor du hjælper lokale indbyggere til en sundere livsstil.

Klik her for at vælge destination

På vores ernæringsprojekter fokuserer vi hovedsagligt på to områder. For det første vil adressere fejlernæring og fødevareusikkerhed i lokalsamfund. Fattigdom og afhængighed af egne afgrøder betyder, at mange indbyggere har en begrænset adgang til en stabil og varieret kost.

Vi fokuserer også på at bekæmpe livsstilssygdomme som diabetes, hjertekarsygdomme, overvægt og forhøjet blodtryk. Arbejdsopgaverne varierer fra projekt til projekt. Du kan altid forvente at hjælpe til med sundhedskampagner, workshops i lokalsamfund, madlavningsdemoer, motionshold og meget mere.

Praktikophold i udlandet

Vi har gode erfaringer med at arrangere praktikophold inden for ernæring. Er du studerende og vil i udlandspraktik, kan du ringe til vores danske rådgivere og høre mere om processen. Vi hjælper dig med papirarbejdet inden afrejse og vi sørger for, at du bliver godt forberedt til at rejse ud.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som adresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Ernæring i:

Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲