You are from: United States, Go to our American website.

Projects AbroadProjects Abroad

Frivilligt arbejde inden for Ergoterapi i Kenya

Oversigt
Projektoversigt
  • Placering: Nanyuki
  • Rolle: At observere og assistere lokale ergoterapeuter og få relevant erfaring.
  • Projekttype:Hospital og center for handicappede børn
  • Indkvartering: Værtsfamilie
  • Priser: Fra 15.150 kr
  • Projektlængde: Fra 2 uger
  • Startdato: Fleksibel
  • Krav: Arbejdstilladelse til 145 USD pr. måned. 1-års relevant uddannelse

Vil du gerne lære mere om ergoterapi i et udviklingsland, så bør du bør overveje at rejse til Kenya. På vores ergoterapiprojekt i Nanyuki er du med til at behandle patienter med en række forskellige fysiske og psykiske handicaps.

Frivillig i Kenya

Vi samarbejder med et hospital hvor patienterne skal have ergoterapi samt et center for børn med handicap.

Uanset om du rejser i et sabbatår, for at optjene point til kvote 2, som studerende i praktikophold, eller som voksenfrivillig, vil du få en lærerig oplevelse.

For at deltage på projektet skal du have færdiggjort minimum et års relevant uddannelse. Er du allerede uddannet ergoterapeut, skal du også være særdeles velkommen til at bidrage med din viden og erfaring som professionel.

Uanset hvor du arbejder, vil du få god hjælp fra Projects Abroad. Du vil få en koordinator fra vores lokale team, som vil støtte dig under hele dit projektforløb.

Din rolle på projektet

Ergoterapi i Kenya

Du vil være med til at behandle patienter i alle aldre, lige fra små børn til ældre voksne og med forskellige sygdomshistorier.

Du hjælper med at tilse og tilbyde patienter rådgivning om hvordan de kan forbedre deres motorik og fysik. Daglige opgaver kan være at hjælpe patienterne med balance/koordinationstræning, taleterapi og at blive bedre til at bruge hænderne til praktiske ting, for eksempel at skrive.

Du kan også være med at til at afholde workshops for patienter og plejere. Du kan således være med til at oplyse og instruere det daglige, faste personale i, hvordan patienterne igennem simple øvelser og tiltag i hjemmet får en bedre hverdag og dermed en højere livskvalitet.

På centret for handicappede børn skal du have uddannelse eller erfaring inden for ergoterapi for at deltage. Projektet er ganske krævende, og du skal derfor arbejde selvstændigt. Der er er uddannede terapeuter på centret, og der er et stort behov for kvalificeret arbejdskraft. Her er fokus på at hjælpe børn med forskellige behov til en mere selvstændig tilværelse.

Projects Abroad afholder en række fællesmøder i lokalsamfundet for at oplyse om de forskellige sygdomme og handicap. Som frivillig kan du være med til skabe opmærksomhed om handicap og opfordre patienter til at søge behandling.

Bæredygtige projekter med etiske retningslinjer

I samarbejde med vores lokale partnere har vi udviklet en langsigtet handlingsplan, som addresserer udfordringer og behov i det pågældende land. Vi arbejder sammen om at nå målsætningen for handlingsplanen, og du vil se hvordan dit arbejde er vigtigt for den langsigtede indsats.

På alle vores projekter inden for Medicin & Sundhed bruger vi en sikker og anonym global database til at dokumentere og følge vores frivilliges arbejde på projekterne. Her noterer vi alle oplysninger indsamlet fra outreaches, sundhedskampagner, og anonymiserede patientprofiler, så vi kan følge udviklingen for både områder og den enkelte patient. Vi bruger også dataene til research og publikationer om sundhedsrelaterede emner. 

Det er afgørende, at alle frivillige og studerende på projekter inden for Medicin & Sundhed følger vores etiske retningslinjer og adfærdskodeks. Patienterne kommer altid i første række, og vi sørger for, at du får en grundig introduktion når du ankommer.

Kenya Medicine & Healthcare Management Plan
Kontakt os på:
(+45)­­ 35 15 21 20
Tilbage til toppen ▲